FK Igman vrijedno trenira na stadionu FK Bjelopoljac

Konjičani se pripremaju u Mostaru

FK Igman vrijedno trenira na stadionu FK Bjelopoljac

Ekipa konjičkog FK Igman nalazi se na pripremama u Mostaru. 

Konjičani se vrijedno spremaju za novu sezonu u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine u kojoj vjeruju da mogu biti pretendenti za visok plasman. 

FK Igman se u stanci izazvanoj pandemijom koronavirusa ozbiljno pojačao za novu sezonu. U klub su došli Benjamin Šehić, Emir Tukić, Rodrigo Carvahlo, Iris Mandžuka i Sabit Alispahić, dok je navijače jako obradovao povratak pouzdanog Marka Savinovića koji će od slijedeće sezone opet braniti boje kluba iz Konjica.

Trener Fadil Hodžić na raspolaganju će imati kvalitetnu i dovoljno iskusnu ekipu koja bi u narednoj sezoni mogla igrati važnu ulogu u Prvoj ligi FBiH. Nogometaši Igmana tokom boravka u Mostaru vrijedno treniraju na stadionu FK Bjelopoljac, a na jučerašnjem treningu koji je održan po sunčanom vremenu ali i snažnoj buri igralo se na dva gola a u radu s golmanima primjećeno je i jedno novo lice, ono nekadašnjeg vrsnog čuvara mreže Rođenih Adnana Dizdarevića. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bato
MARKO SAVINOVIC JE VRH OD IGRACA DOBRO DOSAO U KONJIC
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi