4

Komentari (4)

user1605368976
Bravo uz malo sreće da se nađete u finalu.
BordoBijeli
@user1605368976 Ma brate koliko god bi to bilo lijepo cuti.To je bas smijesno i zamisliti,bas smijesno.Svaka njima cast sto su do polufinala dosli,ogroman uspjeh i sjajna prica.Ali gledajmo realno sve do sad su im bili prelagani protivnici Unis,Velez Nevesinje i Zvijezda 09.Kao treceligas u 3 izvlacenja su izvukli 2 puta ekipe iz kantonalnr lige i ekipu iz 2.lige.Bili su puno vise motivisaniji od Zvijezda i zato prosli.Ali sad ko god im dodje u polufinalu,ili Sarajevo ili Bora c ili Tuzla mogu im u 2 utakmice sa 30% snage 7-8 komada uvaliti lagano.Svaka cast Klisu ali ovdje se zavrsava njihova odlicna avantura
vence
Naravno, to je jedina istina, i da je bilo kako drukcije bilo bi smijesno, jer Oremus ima veci budzet od Klisa. Sarajevo neka osvoji!!
Shiptar
svaka cast, ovakve price mirisu na fudbal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.