FK Klis predstavio nova pojačanja

FK Klis predstavio nova pojačanja

S. Mlaćo
Teme:

U FK Klis ozbiljno se spremaju za novu sezone Druge lige Jug. Naime, u ovaj klub su do sada stigli četiri nova pojačanja. Radi se o Velidu Koziću koji je prošao omladinsku školu FK Igman Konjic, a ima i iskustvo igranja u Prvoj ligi FBiH, te Esminu Letuki koji u Buturović Polje dolazi iz Turbine i sada već bivšem junioru Igmana Tariku Mušinoviću.

Četvrto pojačanje je 29-godišnji čuvar mreže Jasmin Ramić koji je posljednji angažman imao u Gradini, a nosio je i dres Turbine, Branitelja, Igmana i Metalleghea iz Jajca.

"Na ovaj način je kompletiran dio prijelaznog roka koji se odnosi na dolaske", saopšteno je iz FK Klis.

FK Klis kao organizator turnira nastupa na II. memorijalnom turniru "Seid Padalović" i od 16 sati igra protiv Goražda, dok je drugi polufinalni par FK Igman i NK Bosna Visoko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi