FK Klis se oprostio od prve žrve koronavirusa u Konjicu

Preminuo navijač i veliki prijatelj bh. niželigaša

FK Klis se oprostio od prve žrve koronavirusa u Konjicu

A. Čaušević
Teme:

Bivši uposlenik firme Igman d.d. Hasib Mustafić je prva žrtva koronavirusa u Konjicu.

Mustafić je istovremeno bio veliki navijač i prijatelj bh. niželigaša FK Klis iz Butorović polja, ekipe koja je prošle sezone igrala četvrtfinala Kupa BiH.

"Haso je bio istinski prijatelj FK Klis Buturović – Polje i pomoć koju nam je pružio u više navrata nikada nećemo zaboraviti. Porodici, prijateljima i poznanicima upućujemo najiskrenije saučešće”, poručili su iz hercegovačkog kluba, dodavši:

“FK Klis još jednom poziva sve svoje djelatnike, navijače i simpatizere da se pridržavaju mjera svih nivoa vlasti kako bismo zaustavili širenje virusa”.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Inače, Klis je prije dvije sedmice trebao početi proljetni dio sezone u Drugoj ligi - grupa Jug, s obzirom na trenutno stanje nepoznato je kada će i početi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi