"Svugdje nas pitaju kako se mi borimo za opstanak"

Čeka ih težak ispit na Pecari

"Svugdje nas pitaju kako se mi borimo za opstanak"

Samir Mlaćo

Krupa će bodove spasa u narednom kolu tražiti na teškom gostovanju kod NK Široki Brijeg.

Bit će to veliki ispit za Krupu koja je u sve težoj poziciji kada opstanak u pitanju.

Meč su ispred FK Krupa najavili trener Vladimir Ilić i prvotimac Marin Galić.

"Čeka nas jedno od težih gostovanja. Bodovi su nam prijeko potrebni, a što se tiče Širokog Brijega veoma su kvalitetni i nije slučajno što su prije par kola bili kandidat za titulu. Ne idemo dole da unaprijed izgubimo utakmicu, no očekuje nas dobra utakmica", kazao je Ilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sa Širokim Brijegom smo igrali prije par kola, vidjeli smo da imaju odlične individualce koji su dobro vođeni. Dosta ekipa su iznenadili, a nas ne prate rezultatu, odnosno našu igru. Igramo ozbiljan fudbal, pokazali smo to na Koševu, pa i protiv Željezničara u prijateljskoj utakmici, te protiv Tuzle City. Svugdje nas pitaju kako se mi borimo za opstanak. Fudbal nekada pokaže i drugu stranu, odnosno koliko je surov, a to se upravo nama dešava. Nama trebaju bodovi, idemo da pobijedimo, možemo to učiniti i vjerujemo u sebe", dodao je Galić.

Meč na Pecari igra se sutra od 17 sati.

Top Komentari

2323
Vi igrate pokazuje tabela...1.liga RS vas ceka....gdje vam je mjesto
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti