32

Komentari (32)

CrveniKakanj
SAMO MLADOST !!!!
Mackintosh
Seoski i ratnoprofiterski klubovi (Olimpik, Mladost, Krupa) napokon u nizim rangovima gdje im je i mjesto.
CrveniKakanj
AlphaK
Mozda sad neke pare isplivaju kad se ovako javno najavi istupanje iz lige
Kolonelo
Leotar I Radnik ce biti kanta za nabijanje,bice dilema samo ko ce na kraju biti losiji.Gurati Leotar u Premijer ligu je isto kao da dijete forsiras da upise matematicki fakultet,a ono nije spremno ni za poljoprivredni.U ovoj situaciji je trebalo ostaviti Mladost onda ako vec Krupa nece da igra da liga bar na nesto lici,ali eto imacemo dvije ekipe za nabijanje,mislim da su velike sanse ce bar jedna od te dvije na kraju imati jednocifren broj bodova.Vico konju jedan zar ti nije lakse bilo Krupi srediti par sponzora,**** te Leotar
Boss
Ko uopće potencira Leotar? Ako već neće ostaviti Olimpik i Mladost, onda bi bilo logično neko razigravanje klubova iz entitetskih liga koji su bili drugi na tabeli.
2323
Pa Luka Petrovic mora zbog politickih igara ugurati Leotar..pocinje gradnja aerodroma a idu izbori sljedece godine..ave provisno...
losmi190
Ova Premier liga je postala isto rekreacija, javis 20 min prije da neces doci!???
Bazarich
JuventinoBK
Hvala Bogu, gade mi se ovi vjestacki klubovi. Krupa mladost tuzla... Ma fuj... Kad vidim ono vis sim bau a joj poludim. U bosni vise vjwstacki klubova nego u engleskoj
Geneve
Meni se vise gade klubovi koji ocekuju od drzave da bi oni imali lagodan zivot, stalno su nekakvim finansijskim problemima, kukaju da bi dobili od opcine ili kantona, nemaju sponzora, nemaju nikakav prihod, igraca prodati to je za njih fantazija, mislim na ove poluamaterske klubove tipa Celik, Sloboda itd.
Vezir
Kako misliš vještački klubovi? Svaki klub je vještački nije ni jedan nikao iz zemlje ili narastao na grani, ne kontam.
_admirr.x
Sloboda nema sponzora ?Nema nikakav Prihod? "igraca prodati to je za njih fantazija" ko je prodao Tomasevica,Todorovica,Krpica,Hodzica,Muminvica?U buduce ako zelis nesto rec,prvo malo pogledaj,raspitaj se ne lupetaj đaba..
JuventinoBK
Definicija vjestackog kluba: svaki klub koji je iz malog mjesta ili iz velikog grada, a posjeduje sakicu navijaca, kojeg onda preuzmu bogatasi i koji zavrsi u prvoj ligi je vjestacki klub! Ovo za eng je onako napisano jer je ta definicija nastala u engleskoj.
kukuruz
Sve ukazuje na to da se trebaju vratiti Olimpik i Mladost u PLu. Ali tamam da se nebo otvori i glas iz njega glasno to naredi, Vico bi našao način da ubaci FK Krnjaču iz Beograda.
Pikachu11
Boss
Po čemu Leotar ulazi? Šta mu daje za pravo više nego Tošku npr. Da ne pominjem nazor izbačene klubove...
BordoBijeli
@Boss Zato sto Krupa ide u 1.ligu RS,ne moze klub iz 1.lige FBiH uci ako je iz lige izasao llub iz RS-a.Da je npr.Sloboda izasla onda bi usao Tosk.A ovako po pravilniku ulazi Leotar koji je bio 2.mjesto u Prvoj ligi RS.Naravno ako oni ne budu htjeli onda moze i 3.,4.,5. Ili 6.mjesto uci.Ko bude htjeo.Ja mislim da ce ovo jedno mjesto popuniti Zvijezda 09 koja je bila 3. Ali vidjet cemo
user1596132192
Kako oni idu u prvu RS-a, a Olimpik u najniži rank? BRAVO VICOOOO
elvir_86
to ti je drugar , kako se ko suprotivi rogonjama !!!!
Realist
Zato sto su ovi istupili za vrijeme prvenstva a krupa nakon prvenstva
ooljaca
Bice fuzija sa Leotarom pa ce se samo zamjeniti,to je po zakonu NFSBIH.
ZukaZu
Informacija koja je najviše obradovala zaljubljenike u plavu boju. Nema više uvijek neugodne Krupe.
Mahatma.Barbie
Ubacice Vicoteka nekog iz PC-a. Nemojte se vi nadati da će Mladost vratiti u PL.
Realist
Pa ne moze se mladost vratit nikako kad nisu dobili licencu
Boss
Ako ne može Mladost, koja je izborila opstanak, zašto onda umjesto nje nije ušao klub iz federalne lige? Vico nema nikakvog osnova da u ovom slučaju ubaci Leotar npr., kako ovdje neki potenciraju i žele.
Mackintosh
@Boss Vico nema, ali pravilnik Saveza ima.
Sierra_Leone1946
Eto vam sad prilika da liga bude sa 10 klubova pa da vidimo kako ce to funkcionisat
Harunvelez
Ostaje li Mladost sada ili?
unioni
user1591984448
Jedny krupa želju slupa xaxa
KuLWielki
sisaj ga vico, imas mahanje iz mostara
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.