FK Krupa slavio u posljednjoj provjeri u Medulinu

Savladan Osijek II

FK Krupa slavio u posljednjoj provjeri u Medulinu

Igrači Krupe formu za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH bruse u Hrvatskoj, tačnije u Medulinu.

Bh. premijerligaš će u Medulinu boraviti sve do 11. februara, a kako bi se momčad što bolje uigrala dosad je odigrano nekoliko kontrolnih utakmica, od čega je posljednja bila danas protiv Osijeka (II).

Krupa je na kraju protiv Osijeka zabilježila pobjedu rezultatom 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Nikola Mandić u 54. i 77. minuti.

Za Krupu je ovo ujedno bio i prvi trijumf u Hrvatskoj, pošto su prethodno ubilježeni porazi protiv Dynama iz Čeških Budejovica (1:0), Šibenika (2:0), te Kopra (3:2).

Pripremna utakmica:

FK Krupa - NK Osijek

FK Krupa: Marković, Redžić, Makitan, Mandić, Miktek, Dujaković, Maksimović, Nikodijević, Milanović, Karišik, Marjanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Osijek: Kukić, Blizanac, Šutalo, Žaper, Kolega, Talys, Marin, Dago, Todorovski, Caimacov, Ćosić.

Top Komentari

ArminA
FK Krupa slavio? Molim da se pokrene peticija o vracanju novinara SportSport.ba u osnovnu skolu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi