Premijerligaš predstavio novo ime, debitovat će protiv Željezničara

Očekuje ga težak izazov

Premijerligaš predstavio novo ime, debitovat će protiv Željezničara

S. Mlaćo
Nije kraj pojačanjima u FK Leotar.

Nakon Harisa Handžića, u Trebinje je stigao i defanzivac Dejan Uzelac.

Uzelac je početkom ovog mjesta trenirao sa FK Sarajevo, a prema dostupnim informacijama nije zadovoljio struku bordo tima koja odavno traga za pojačanjima u zadnjoj liniji.

U Trebinju je ipak brzo dogovorio saradnju i debitovati bi mogao već protiv FK Željezničar nakon reprezentativne pauze.

Uzelac je posljednji angažman imao u srbijanskoj Kolubari, a nosio je i dres Borca, Slobode, Olimpika, Metalca, Željezničara, Drine Zvornik, Proletera...

Pojačat će zadnju liniju Leotara koja nije bila na nivou u 11 kola, s obzirom da je ovaj klub trenutno na posljednjem mjestu Premijer lige.

Oglasi

Nedavno je FK Leotar za novog trenera imenao bivšeg trenera Borca iz Banja Luke Marka Maksimovića, danas je potpisao i iskusni napadač Haris Handžić.

Posljednji angažman Handžić je imao u Radniku iz Bijeljine, a u BiH je nastupao i za FK Sarajevo, HŠK Zrinjski, FK Rudar Prijedor i FK Velež.

Okušao se i u Poljskoj gdje je bio član Lech Poznana, te u švicarskoj u Vaduzu i ruskoj Ufi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Premijer ligu se vratio iz Libana, da bi potom obukao dres kluba iz Bijeljine.

I on bi debi trebao upisati na Policama protiv FK Željezničar nakon reprezentativne pauze koja slijedi u Premijer ligi.

Top Komentari

zilan66
Zna li neko kad ce reflektori biti u trebinju.evo druga sezona se igra a nema reflektora.Mladost izbacise iz lige zbog reflektora.odluka io nsbih je da nakon ulaska u premijer ligu imaju godinu dana da postave reflektore.
5 0
Husrefbeg22
Kakva je kilava odbrana Sarajeva ja mislim i da bi ovaj Uzelac bio od pomoci.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije