Leotar poražen u Nikšiću, priznanje za Asima Zeca

Bh. premijerligaš poveo, pa izgubio

Leotar poražen u Nikšiću, priznanje za Asima Zeca

S. Mlaćo
Nogometaši bh. premijerligaša Leotara poraženi su na gostovanju kod Sutjeske iz Nikšića 2:1.

U prvom poluvremenu viđena su dva pogotka. Aćimović je u 26. minuti doveo Leotar u vodstvo, da bi Nikač izjednačio na 1:1.

U nastavku dosta promjena i jedan pogodak. Djelo je Marka Vučića i crnogorski tim je slavio pobjedu.

FK "Sutjeska": Ličina, Mitrović, Nikač, Marušić, Eraković, Zoćević, Bubanja, Marković, Ma. Vučić, Mi. Vučić, Raičević. Još su igrali: Dubljević, Drinčić, Vlahović, Stijepović, C. Augusto, Bojović, Caković, Kecojević, Žižić, Vujačić. Trener: Milija Savović.

FK "Leotar": Vukanović, Paranos, Mićunović,Prebiračević, Arsić, Bosanćić, Sekulović, Perišić, Nikolić, Zec, Aćimović. Još su igrali: Zečević, Ateljević, Ramić, Andrić, Milić, Ristic, Kolak, Begenišić, Medan, Polić. Trener: Branislav Krunić.

[facebook]https://www.facebook.com/FKLeotarTB/photos/a.920905357925242/4933968193285585/[/facebook]

Treba istaći da su navijači Leotara putem zvanične facebook stranice birali i najboljeg igrača u protekla dva mjeseca. Laskavo priznanje na kraju je pripalo Asimu Zecu.

Zec je stigao ovog ljeta u Trebinje i tek što je dobio šansu pokazao se kao veliko pojačanje. Postigao je i dva pogotka, te će biti velika uzdanica Branislava Krunića u narednom periodu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti