Prije bakljade Red Army poslao poruku rukovodstvu Veleža

Susret nakratko prekinut

Prije bakljade Red Army poslao poruku rukovodstvu Veleža

E. Čaušević, foto: A. Čaušević

Velež i Leotar igraju trenutno meč sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na samom početku utakmice nismo vidjeli neke ozbiljnije prilike, te su oba tima nešto opreznije ušli u meč.

Međutim, u osmoj minuti utakmice sudija je morao prekinuti utakmicu zbog bakljade navijača Veleža koji su imali i parolu na svojoj tribini.

"'Voljeti' Velež sada je trend. Oni dođu i odu, a mi te ne napuštamo nijedan tren", pisalo je na paroli navijača Rođenih, a ubrzo nakon toga okačili su parolu na kojoj piše: "Dok je vama Velež bio sramota, nama je bio način života".

Ubrzo nakon toga Red Army je pokazao i novu parolu, a na njoj je pisalo: "Izmanipulisana masa neka vas prati, između Veleža i nas niko neće stati".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prekid meča u Mostaru trajao je nekoliko minuta, a nakon što se razišao gusti dim sudija je dao znak za nastavak utakmice.

Sigurno je da će mostarski klub biti kažnjen zbog bakljade koju smo vidjeli na početku večerašnje utakmice.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

damir83
Takozvani navijači više štete nego što doprinose klubovima, idioti!!
33 8
.JaLe.
Ovo treba pod hitno zabranit na stadionima
22 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi