Puletić napustio premijerligaša: "Nakon riječi predsjednika odlučio sam da idem"
Puletić u duelu protiv FK Željezničar na Grbavici

Istakao se u nekoliko utakmica, Trebinjci sada u novim problemima

Puletić napustio premijerligaša: "Nakon riječi predsjednika odlučio sam da idem"

S. Mlaćo
Nogometaše Leotara sutra očekuje važan meč u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Trebinjci će u gosti Slobodi, koja također vodi bitku za opstanak.

Loša vijest za Leotar svakako će biti ta da u timu neće biti sjajnog čuvara mreže Dušana Puletića.

Puletić je za Trebinjce branio u sedam utakmica i u više navrata je bio junak svog tima. Sada je donio odluku da napusti klub, a razlog je nesporazum sa direktorom kluba Željkom Radovićem.

“Istina je da postoji nesporazum između direktora Željka Radovića i mene. On je čovjek koji me je doveo u klub i sa kojim sam, do prije neki dan, imao odličnu saradnju. Kao i u svakom drugom poslu, sasvim su uobičajene nesuglasice i oprečna mišljenja između poslodavca i zaposlenih. Tom prilikom u neformalnom razgovoru predsjednik mi je predočio da ukoliko sam nezadovoljan uslovima, mogu da napustim klub. Shodno tome donio sam odluku da napuštam FK Leotar“, priča Puletić za SportSport.ba, te dodaje.

 “Izuzetno mi je žao što se ovo dogodilo. Bilo mi je lijepo u Trebinju i FK Leotar. Publika i ljudi u gradu su me odlično prihvatili, tako da bez obzira na sve, iz ovog grada ću ponijeti samo lijepe uspomene. Zahvalio bih se saigračima, koji su sjajni momci i želim im da izbore opstanak u ligi, jer je to bio naš zajednički cilj“.

Puletić je prije Leotara nastupao za Kolubaru, Metalac, Mačvu...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar je trenutno na desetom mjestu Premijer lige, mjestu koje i naredne sezone donosi igranje u elitnom rangu bh. nogometa.

Ipak, do kraja sezone Trebinjcima slijedi grčevita borba za opstanak.

Top Komentari

Fixa
Dule kralju pozdrav sa grbavice
2 0
2323
Najvece zlo Leotara je taj Radovic...uzima pare da bi neki igraci igrali..za Rusa je uzeo gomilu love a taj igrac ni za 3 ligu nije
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi