Trener Leotara pred Velež: Riječ koju često izgovaram sada dobija pravi smisao i značenje

Meč na Policama igra se sutra

Trener Leotara pred Velež: Riječ koju često izgovaram sada dobija pravi smisao i značenje

S. Mlaćo
Vjerovatno meč sezone sutra je pred nogometašima Leotara iz Trebinja.

U Trebinje stiže Velež, a Leotaru igraju samo tri boda, kako bi ostao u borbi za opstanak.

Trener Leotara Miodrag Bodiroga jasno je govorio o samom meču.

“Svjedoci ste mi da sam u prethodnom periodu često izgovarao riječ „moramo“ i mislim da je ona pred ovu utakmicu protiv Veleža dobila svoj pravi smisao, značenje i snagu. Utakmicu u Tuzli nije način kako igrati takve utakmice, ali jeste utakmica protiv Širokog Brijega u Trebinju. Velež je po meni jedna od najboljih ekipa u ligi i ovog proljeća ostvaruju dobre rezultate, a na Police dolaze potpuno rasterećeni. Ova utakmica za nas je vazduh i siguran sam da je manje bitno ko će igrati ili kakvu taktiku postaviimo. Ovu utakmicu će dobiti karakter, želja i borba“, kazao je Bodiroga.

Nikola Dujaković je kazao da očekuje tešku i zahtjevnu utakmicu, kao i svaku u nastavku prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Velež je uz Zrinjski u najboljoj gormi, što pokazuju njihovi rezultati. Iako dolaze rasterećeni, to nas neće zavarati, jer su u prethodnim utakmicama pokazali da su maksimalno fokusirani i željni pobjeda. Mi smo smo svjesni naše situacije. Sve manje je utakmica do kraja i svaki bod nam mnogo znači“, dodao je Dujaković.

Sutrašnji meč na Policama igra se od 16:30 sati.

Top Komentari

rodjak
uzimaju ovo Rodjeni na kontru
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi