Rudar Prijedor bez licence, "pao" na infrastrukturi?

Ogromni problemi za bh. klubove

Rudar Prijedor bez licence, "pao" na infrastrukturi?

M. Šljivak

FK Rudar Prijedor također je ostao bez licence za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Prema neslužbenim informacijama, tim iz Prijedora nije dobio licencu Prostepene komisije za licenciranje i to zbog neadekvatne infrastrukture (reflektori).

Ove informacije su još uvijek neslužbene. Čeka se se potvrda iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i vidjet ćemo šta će se dešavati u narednom periodu kada je u pitanju licenciranje klubova za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Također, prema informacijama koje još uvijek nisu zvanično potvrđene, pored Rudara, Prvostepenu komisiju za licenciranje nisu prošli još Sloboda, Radnik i Leotar.

Svi ovi klubovi imaju mogućnost da pripreme žalbe u narednih 15 dana, a konačnu odluku o licencama donijet će Drugostepena komisija za licenciranje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uskoro se očekuje i da Fudbalski savez izda zvanično saopštenje o licencama, no očigledno je da će se mnogi klubovi naći u ozbiljnom problemu.

Treba istaći da su klubovi koji se bore za Evropu dobili cu licence za nastup u evropskim takmičenjima, ali i licence za nastup u domaćem prvenstvu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CrveniKakanj
Igrat ce u Banja Luci, Borac, Rudar P. , Leotar i Radnik i Krupa.
12 0
Taetaiwo
Eto vala nek ih izbace samo da seljacine iz tuzle ne seru da se samo protiv njih nesto radi...USAAA U KANTOLANU LIGUUUU FUKAREEEEE
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi