Nesvakidašnja objava Leotara: Na treningu više čunjeva nego igrača...
Foto: FK Leotar/facebook

Bizarna situacija

Nesvakidašnja objava Leotara: Na treningu više čunjeva nego igrača...

S. Grebović

Ekipu Leotara zadesila je jedna nesvakidašnja situacija.

Za vikend bi se trebala odigrati utakmica šestog kola Premijer lige u kojoj se sastaju ekipe Leotara i Posušja.

Međutim, odigravanje te utakmice je dovedeno u pitanje nakon što je trebinjski premijerligaš objavio kako 14 njegovih igrača ima stomačni virus.

Ranije smo pisali da je na telefonskoj sjednici Takmičarske komisije, barem prema nezvaničnim informacijama, odlučno je da se usvoji zahtjev Leotara.

"Fudbalski klub "Leotar" zvanično je zatražio od tamičarskih organa NFSBiH odlaganje utakmice 6. kola M: tel Premijer lige između Leotara i Posušja, što je potrebno da se odigra u subotu u 17 časova.

Oglasi

Čak 14 fudbalera iz prvog tima je u toku noći i dana je zatražio ljekarsku pomoć u Opštoj bolnici Trebinje i ambulantni hitne pomoći zbog stomačnih problema.

S obzirom da je period oporavka neizvjestan u ovim situacijama, te da stručni štab na raspolaganju nema ni 10 fudbalera, fudbalski klub "Leotar" odlučio je zatražiti odlaganje zbog ove vanredne situacije.

Čim dobijemo rješenje takmičarskih organa NFSBiH o ishodu našeg zahtjeva, blagovremeno će Vas obavijestiti", saopštili su iz Leotara.

Službena stranica tima sa Polica večeras je objavila par fotografija sa treninga prvog tima na kojem je učestvovalo svega pet fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na treningu Leotara danas nema dovoljno igrača ni za 'nožni tenis'", napisali su između ostalog.

Top Komentari

Ade1
Imaju u ekipi više seronja nego čunjeva
2 0
ciroa
Усраће се и Вележ сутра у ШБ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi