Milić ispunio očekivanja, nakon isteka ugovora sa Leotarom uskoro donosi odluku

Leotar počeo sa pripremama, dosta upitnika u igračkom kadru

Milić ispunio očekivanja, nakon isteka ugovora sa Leotarom uskoro donosi odluku

S. Mlaćo
Nogometaši Leotara počeli su sa pripremama za novu sezonu Premijer lige.

Jasno je da će biti dosta promjena u igračkom kadru, Trebinjci će itekako morati da osnaže igrački kadar, a novi šef struke je 47-godišnji Marko Vidojević.

Ugovor je istekao velikom broju igrača, a između ostalih slobodan je postao prvotimac Zoran Milić, koji igra desnog beka, ali po potrebi i na poziciji zadnjeg veznog.

Milić iza sebe ima kvalitetnu sezonu, upisao je 25 nastupa u Premijer ligi, a dodao je i dva nastupa u Kupu BiH.

Dodao je i jednu asistenciju i to u vjerovatno ključnoj pobjedi nad Radnikom u Bijeljini 3:1, te može biti zadovoljan svojim partijama.

Ovaj 24-godišnjak je pobrao brojne pohvale, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će ostati u Trebinju ili promijeniti sredinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Određenih kontakata sa pojedinim klubovima već ima, a odluka će biti donesena uskoro.

Prije Leotara Milić je nosio dres Sutjeske iz Foče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi