FK Mladost DK doveo Muslimovića
Kenan Muslimović je 2016. stigao u Mladost DK, pa se sada vraća u redove ovog tima

Vratio se u redove Kakanjaca

FK Mladost DK doveo Muslimovića

E. Škorić

Fudbalski klub Mladost iz Doboja kod Kaknja angažovao je novo pojačanje, a radi se o Kenanu Muslimoviću.

Mladost je dosta aktivna ove zime, pa je tako stigao i novi igrač. Dvadesetjednogodišnji Kenan Muslimović potpisao je za Mladost i vratio se u klub nakon što je prethodno igrao za nekoliko klubova.

On je 2017. godine otišao u Novi Pazar, a u međuvremenu je nastupao u Njemačkoj za Kaiserslautern II te SSV Jahn Regensburg II.

Ranije u sezoni 15/16. upisao jedan nastup u dresu Mladosti na Koševu protiv FK Sarajevo.

Muslimović je rođen u Beču 13. februara 1997. godine i igra na poziciji napadača.

Stiglo danas i pojačanje iz Njemačke

Ekipu Mladosti je napustio značajan broj igrača, ali su stigla i pojačanja. Tako su ekipu iz Doboja kod Kaknja ove zime pojačali Filip Arežina i Matthias Fanimo, a sada je stigao i mladi Berat Ayyildiz.

Riječ je o 20-godišnjem lijevom krilu koje u Mladost dolazi iz Holstein Kiela.

Ayyildiz svoju čitavu dosadašnju karijeru proveo u Holstein Kielu, klubu iz svog rodnog grada. Protekle dvije sezone je nastupao za drugi tim ovog kluba u četvrtom rangu njemačkog fudbala, Regionalnoj ligi - Sjever.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj mladi krilni fudbaler je danas potpisao saradnju sa FK Mladost na godinu i pol, te bi u Doboju kod Kaknja trebao ostati do 15. juna 2020. godine.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi