Prekinuta još jedna utakmica između bh. i ruskog tima u Antaliji

Igrači Mladosti igrali su samo 45 minuta

Prekinuta još jedna utakmica između bh. i ruskog tima u Antaliji

E. Škorić

U Antaliji je danas trebalo da se odigra prijateljski meč između Mladosti iz Doboja kod Kaknja i ruskog drugoligaša Nizhny Novgoroda.

Igralo se samo prvo poluvrijeme, budući da je u 45. minuti meč prekinut nakon fizičkog obračuna nekolicine igrača jedne i druge ekipe.

Sudija je pustio malo grublju igru, Rusi su bili žestoki, što se nije dopalo igračima Mladosti. Najprije je bilo verbalnih obračuna, a onda se počelo i fizički obračunavati. Na kraju, najpametnije je bilo da se utakmica prekine.

Inače, do tog trenutka bilo je 1:1. Dedić je u 20. minuti pogodio za 1:0, ali su Rusi izjednačili sedam minuta kasnije autogolom Klisure.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slične stvari viđene su i nedavno na meču Borca i ruske Samare, također u Antaliji.

Top Komentari

Keno
****a ruska
13 1
user1593509319
Ne treba sa rusinama igrati te tkz prijateljske
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi