FK Mladost najavio infrastrukturne projekte: Natkrivanje tribine, reflektori...

Radovi počinju u novoj godini

FK Mladost najavio infrastrukturne projekte: Natkrivanje tribine, reflektori...

Jedna od najvećih boljki bh. fudbala je infrastruktura. Ipak, klubovi se, svaki u okviru svojih mogućnosti, trude unaprijediti svoje stadione, pomoćne terene itd.

I FK Mladost Doboj Kakanj je najavio projekte koji bi trebali osigurati bolje uslove na njegovoj MGM Farm Areni.

Saopštenje FK Mladost povodom planiranih radiova na stadionu prenosimo u cjelosti:

"2020. godina za naš klub će biti još jedna historijska godina koju će obilježiti infrastrukturni radovi na našem stadionu MGM Farm Arena.

Ove radove na stadionu ranije je najavljivao klupski predsjednik Mensur Mušija, a konačna realizacija planiranih radove započinje sa natkrivanjem tribine Zapad.

Važno je naglasiti da se završetak radova na natkrivanju tribine planira pred prvu domaću utakmicu Mladosti u proljetnom dijelu sezone, kada u okviru 21. kola Premijer lige, naredne godine, u goste stiže ekipe NK Široki Brijeg (29. februar 2020.).

Prvom polovinom naredne godine kreću radovi na izgradnji reflektora, a završetak je planiran na ljeto pred početak nove sezone BHT Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredne godine na području Općine Kakanj odigrat će se prva fudbalska utakmica pod reflektorima u noćnom terminu.

Priča o 'Bosanskom Hoffenheimu' se nastavlja".

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adriano
Svaka čast!
4 0
dobojan90
Naprijed Mladost ljubavi moja...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi