6

Komentari (6)

MLADOST
Drenaža terena vrhunska, travnjak solidan, okolna infrastruktura poprilično loša, tako da će najavljeni radovi uveliko doprinijeti kvalitetu odigravanja utakmica. Napokon da se malo okrenemo i u ovom smjeru. Znamo da svi klubovi itekako kubure sa finansijama i izgradnjom infrastrukture na svojim stadionima, ali da država donese zakon o sportu tj. zakon o odbijanju PDV-a za donirana sredstva za sport privrednim subjektima (do određenog iznosa), sve bi puno lakše išlo. Samo naprijed.
Taceoni
Ma ostace u ligi sigurno Mušija je za..ban igrac
Fuke
Cuj ispadaaa 90%
Adriano
magistar
Svaka čast. Samo ako hocete izboriti opstanak pa da vas opet vidi PL, moracete biti bolji ili od Celika ili od Slobode, a to nece biti lako
dobojan90
Naprijed Mladost ljubavi moja...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.