Osmanović: Nadam se da ćemo zaustaviti napad Borca

Težak ispit za Olimpik na otvaranju drugog dijela sezone

Osmanović: Nadam se da ćemo zaustaviti napad Borca

S. Mlaćo

Olimpik će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod banjalučkog Borca.

Borac je svakako favorit, no Olimpik se sigurno neće lako predati.

Vukovi su ojačali svoj kadar ove zime, a kapiten Adnan Osmanović je optimista pred subotnji meč.

"Pripreme su bile zahtjevne, ali sam siguran da u potpunosti spremni dočekujemo start prvenstva. Pojačali smo se na pauzi, stiglo je nekoliko odličnih igrača i sigurno je da smo kadri da napravimo dobar rezultat i pomak na tabeli te ostvarimo klupski cilj. Siguran sam da ćemo u tome i uspjeti", kazao je Osmanović.

Dotakao se i duela sa Borcem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Borac ima visoke ambicije ove sezone i bori se za sami vrh tabele. Znamo sve o njima, analizirali smo ih i stručni štab nam je ukazao na sve njihove prednosti i nedostatke. Vidimo da imaju problema sa realizacijom i nadamo se da ćemo i mi uspjeti zaustaviti njihov napad. Mi smo pokazali u generalci protiv Zrinjskog da možemo da se nosimo sa najboljima, a to ćemo pokazati i u ovom duelu. Željni smo utakmica, imamo silan motiv i pokušat ćemo to materijalizovati bodovima iz Banje Luke".

Susret u Banjoj Luci igra se od 17 sati.

Top Komentari

2323
Sva sreca pa gostujete Borcu koji je u rasulu iznutra..svlacionica je uzas...Trener ih unazadio...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi