Šišić: Igra protiv Tuzle City je recept za trijumf sutra

Olimpik dočekuje FK Mladost

Šišić: Igra protiv Tuzle City je recept za trijumf sutra

S. Mlaćo

Nakon pobjede nad Tuzlom City 3:2, nogometaši Olimpika nove bodove će tražiti na svom stadionu protiv Mladosti.

Optimizam se vratio u redove Sarajlija nakon lošeg starta.

Aladin Šišić je svojim ulaskom u drugom dijelu susreta protiv Tuzlaka, napravio dosta pometnje gostujućem timu. Postigao je jedan pogodak i bio konstantna prijetnja odbrani Tuzla Cityja.

"Odigrali smo dobar meč, u kojem smo uspjeli napraviti preokret i osvojiti tri boda. Pokazali smo da smo u stanju da se vratimo iz rezultatskog minusa i to u dva navrata, a to je svakako dokaz kvaliteta, i na kraju smo zasluženo slavili pobjedu. Zadovoljan sam svojom igrom, ali i igrom cijelog tima, koji je dao zadnji atom snage na terenu", rekao je Šišić.

Sutra je pred vašim timom novi duel na Otoci, a protivnik je ekipa Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mladost su svi bili prerano otpisali, nakon svega što im se dešavalo tokom priprema i problema koje su imali. Ipak, pokazali su da imaju kvalitet i znanje da se nose sa svima, a o tome govori i broj osvojenih bodova. Znamo gdje su njihove najveće prednosti i pokušat ćemo ih neutralisati. Odnos prema igri i način na koji smo se postavili na terenu protiv Tuzlaka, recept je za trijumf i u ovoj utakmici, koji nam može donijeti dodatni mir u finišu jesenjeg dijela", dodao je napadač Vukova u najavi sutrašnjeg duela.

Meč na Otoci igra se od 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi