Olimpik spreman za Borac, vraća se Gavrić

Vukovi traže bodove spasa

Olimpik spreman za Borac, vraća se Gavrić

Samir Mlaćo

Fudbaleri Olimpika obavili su jutarnji redovni trening u sklopu priprema za naredni duel m:tel Premiejr lige BiH, u kojem im slijedi gostovanje ekipi Borca u Banjoj Luci.

Olimpik nakon remija protiv Veleža u prethodnom kolu, sada imaju novi zahtjevan zadatak u kojem ih očekuje duel protiv ekipe sa kojom su se već susretali u ovom dijelu prvenstva. U prvom kolu nastavka Banjalučani su bili uspješniji i slavili pobjedu rezultatom 2:0 na Gradskom stadionu.

Hendikep za tim Slavka Petrovića je podatak da neće moći računati na Marka Perišića i Farisa Handžića, koji su u susretu protiv Veleža dobili treći žuti karton i neće biti u sastavu za ovaj duel.

Ohrabrujući je svakako povratak Nebojše Gavrića, koji nije bio na raspolaganju stručnom štabu u prethodnom kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret u Banjoj Luci igra se u nedjelju od 19 sati.

Top Komentari

user1605368976
Ova utakmica će pokazati koliko je Olimpik jak finansijski. Borac će uzet KUP.Vukovi siti ovce na broju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi