FK Pribava sa pripremama počinje 3. februara, u toku pregovori sa pojačanjima
FK Pribava nakon jesenjeg dijela sezone ima šest bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe Stjepan Polja, te je zasigurno prvi kandidat za ulazak u Prvu ligu TK.

Žele u Prvu ligu TK

FK Pribava sa pripremama počinje 3. februara, u toku pregovori sa pojačanjima

E. Oštraković

Jesenji prvak 2. lige TK - zapad, ekipa Pribave, zakazala je početak priprema za 3. februar. 

Sjajno su igrači Pribave odigrali prvi dio sezone, te su sa 32 osvojena boda u 13 odigranih utakmica zasluženo uzeli jesenju titulu.

Ako se tome doda da su upisali samo jedan poraz, te da su postigli čak 42 a primili samo 10 golova, ne treba sumnjati da će biti glavni favoriti za ulazak u Prvu ligu TK.

Kada su u pitanju igrači koji su u prvoj polusezoni nosili dres Pribave, samo je prvi strijelac ekipe, Denis Kovačević, napustio ekipu. Kovačević je u prvom dijelu sezone u 13 nastupa postigao 12 golova te je sigurno da će ovaj igrač itekako faliti ekipi Pribave. Što se pojačanja tiče, Uprava pregovara sa nekoliko igrača.

Pribava nakon prve polusezone ima šest bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe Stjepan Polja, a drugi dio sezone otvara na domaćem terenu protiv ekipe BSK Bokavići.

Top Komentari

Prazina
Ima li nešto niže?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi