Velibor Đurić došao na trening Radnika i ostao šokiran prizorom

Zar je to sve što je ostalo?

Velibor Đurić došao na trening Radnika i ostao šokiran prizorom

E. Škorić

Sve je teže i teže u ekipi Radnika iz Bijeljine, koja je u potpunom rasulu.

Bijeljinci su ispali iz Premijer lige i za dvije sedmice ih očekuje početak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, ali pitanje je hoće li se i takmičiti s obzirom da ekipe skoro da nema.

Nakon kraja minule sezone, Radnik je doveo nekoliko novih igrača koji su trebali iznijeti teret u sezoni 2022/23, no onda je nastao haos. Odgođene su pripremne utakmice jer nije bilo dovoljno igrača, a neki od njih su glavom bez obzira pakovali kofere i odlazili nakon što im nije plaćena stanarina i nakon što im klub nije dao ono što je obećao.

Nakon otkazanih utakmica protiv Simm Baua i Zvijezde 09, uslijedio je novi šok za trenera Velibora Đurića.

Nakon što se pojavio na treningu, tamo ga je dočekao golman i petorica nogometaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To je naravno bilo nedovoljno da se odradi trening, pa je mladi bh. stručnjak isti morao da otkaže. Čini se da za ovaj klub nema spasa jer nema podršku, svi su digli ruke, a prije nekoliko godina bio je ponos Semberije nakon osvajanja Kupa BiH.

Sada je već jasno da je mračna budućnost pred dugogodišnji članom Premijer lige i da mu prijeti najgori scenarij usljed ogromne financijske krize.

Top Komentari

E.Car
Neka ga čupaju oni koji su otjerali Krstajica!!! A nikad im neću zaboraviti namjestaljku protiv Zrinjskog!!!! Karma je čudo!!!
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi