Nebojša Gavrić ima novi klub: Ostaje u BiH, ali ide u rang niže

Ozvaničena saradnja

Nebojša Gavrić ima novi klub: Ostaje u BiH, ali ide u rang niže

H. Zilić

Iskusni veznjak Nebojša Gavrić (32) koji je dobro poznato ime sa bh. terena, pronašao je novi klub početkom 2024. godine. Ostaje u Bosni i Hercegovini, ali će igrati rang niže.

Gavrić je danas dogovorio saradnju sa FK Radnik iz Bijeljine što je klub i ozvaničio na svojim stranicama.

Radnik je jesenji prvak u Prvoj ligi RS i ekipa na proljeće želi povratak u Premijer ligu BiH i sigurni su da će im Gavrić sa svojim iskustvom dosta pomoći.

Небојша Гаврић је нови играч ФК Радник! Искусни универзалац, рођен 27. августа 1991. године, иза себе има богато...

Posted by FK Radnik Bijeljina on Monday, January 15, 2024

Pomenuti fudbaler je jesenji dio sezone proveo u društvu najboljih u dresu FK Zvijezda 09 koji je napustio krajem prošle kalendarske godine.

Prije Zvijezde 09 Gavrić je nosio dres Tuzla Citya, Olimpika, a bio je i član Sarajeva. U Bosni i Hercegovini je još na početku karijere nosio dres Rudara iz Ugljevika.

Oglasi

U Srbiji je igrao za Bačku, Voždovac, Borac Čačak, Mladost i interesantno da je u karijeri igrao samo u BiH i Srbiji.

[facebook]https://sportsport.ba/fudbal/prva-liga-rs-jesenji-dio-sezone-fk-radnik-bijeljina/463404[/facebook]

Nakon Gavrića Radnik je ozvaničio još jedan posao. Tim iz Bijeljine potvrdio je da je saradnju produžio i Andre Janjić koji ostaje u timu Radnika i na proljeće.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

АНДРИЈА ЈАЊИЋ (П)ОСТАЈЕ ЧЛАН ФК РАДНИК Након полусезоне у којој је, као позајмљен играч ФК Звијезда 09, наступао за наш...

Posted by FK Radnik Bijeljina on Monday, January 15, 2024

Nema dileme da u Bijeljini žele da se na njihovom stadionu ponovo igra premijerligaški fudbal, a ako se po jutru dan poznaje, najozbiljniji su kandidati za titulu u Prvoj ligi RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi