Hodžić: Zaslužio sam veću minutažu, želim u klub u kojem ću braniti u kontinuitetu

Mladi čuvar mreže se istakao u nekoliko susreta

Hodžić: Zaslužio sam veću minutažu, želim u klub u kojem ću braniti u kontinuitetu

S. Mlaćo
Radnik iz Bijeljine na kraju se nije ispasio od ispadanja u niži rang.

Bijeljince je koštala loša prva polusezona, te imaju za čime da žale.

U drugoj su bili potpuno 'drugi' tim, a pohvale su dobili brojni mladi igrači koji su pokazali da se na njih može ozbiljno računati.

Mladi golman Samed Hodžić upisao je 12 nastupa u prvenstvu u kojima je ekipa Radnika osvojila 14 bodova, što je više od pola osvojenih bodova Radnika u ovoj sezoni, a posebno se istakao protiv Željezničara na Grbavici (1:1) kada je u atmosferi za pamćenje pobrao brojne simpatije.

Hodžić je bio i glavni 'krivac' što je njegov tim neporažen napustio Dolinu ćupova.

Radnik je jedini tim koji je sada već prošle sezone savladao prvaka HŠK Zrinjski, a Hodžić je i na tom meču dobio priliku.

Oglasi

Opravdao je očekivanja i zaustavio nevjerovatnog Bilbiju i društvo.

Smatra da je zaslužio puno veću priliku i ističe da je vrijeme za odlazak iz Bijeljine.

“Želim se zahvaliti svima u Radniku i poželjeti im sreću. Za šest godina provedenih u klubu mislim da sam zaslužio veću minutažu, više prilike, jer sam u svojim nastupima pokazao da mogu braniti najveći rang bh. nogometa i samim tim sam opravdao ukazano povjerenje“, ističe Hodžić za SportSport.ba.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Određena interesovanja ima, mlad je golman, jedan od onih koji i u budućnosti će imati šta da pokažu na premijerligaškoj sceni.

“Želim da budem u timu gdje će mi biti pružena prilika da branim u kontinuitetu i pružiti svoj maksimum za ekipu jer mislim da mogu mnogo toga pokazati. Nadam se skoroj saradnji sa novim klubom i radujem se novim izazovima“, dodao je Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi