U Radniku još na čekanju: Nismo dobili ništa zvanično

Bijeljinski klub bi mogao ostati u PLBiH

U Radniku još na čekanju: Nismo dobili ništa zvanično

H. Zilić

FK Mladost iz Doboja kod Kaknja nije dobila licencu za nastup u Premijer ligi naredne sezone. Informacija je za sada neslužbena, no ubrzo bi trebala da dođe potvrda.

Prema navedenom u PLBiH ostala bi ekipa Radnika, koja je sezonu okončala na 11. poziciji.

Kontaktirali smo i predstavnike FK Radnik Bijeljina, koji su za SportSport.ba rekli da u klub nije stiglo ništa zvaničbo.

"Ne znamo još ništa. U klubu čekamo da zvanično dođe dokument iz NFSBiH. Šta god bude mi ćemo postupiti prema zakonu. Trenutno vam ne mogu ništa zvanično reći i mi u klubu čekamo", rekao je Slobodan Đorđić sekretar FK Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu, u ekipi Mladosti su šokirani i razočarani, a prvi čovjek kluba Mensur Mušija je za SportSport.ba najavio čak i pokretanje tužbe.

"Još uvijek čekam zvanično tu odluku, ali spreman sam da ih tužim. Ne može ovako da se završi. Stoposto treba da se promijeni ova odluka i da ostanemo u Premijer ligi. Nema šanse da budemo bez licence", rekao nam je Mušija.

Top Komentari

Paradajz
fol oni ne znaju hahahahha
4 1
ghast0
E ovo izgleda ovako. Ostati će 2 Bošnjačka kluba, hoce li ili nece Velez izbaciti iz lige uskoro, ali jos 2 hercegovacka/hrvatska kluba i ostalo sve iz RS ce. Elem prem liga rs da bude
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi