Bijeljinski klub bi mogao ostati u PLBiH

U Radniku još na čekanju: Nismo dobili ništa zvanično

5

Komentari (5)

LeonBenko
Treba i tebe sa njima. Nema kluba koji nema duga. Sve fol naki klubovi igrači prijavljeni na minimalce koda u bingu rade, snsd uložio u borac i fol oni jedini u plusu pa treba sve sa dugovima izbacit. Ko je tužio mladost i kad je suspendovana zbog duga ne seri idi tješi se da je borac zaslužio titulu i sretno u Evropi.Reprezentacija U-21 8-9 igraca borca pozvano nijedan ne igra osim sto moraju radi minuta da ispoštuju protokol.
Chico
Najgori su mediji iz Sarajeva. Za sta su se oni prodali Vici Zeljkovicu ????? Svi redom sute na najveci cirkus fudbalski od 1945. godine. Srpski klub prvak, dva srpska kluba mimo terena spasise od ispadanja. Da Bog da nam reprezentacija bila najgora u Europi, znam da pi**e sutite samo zbog repke.
ghast0
E ovo izgleda ovako. Ostati će 2 Bošnjačka kluba, hoce li ili nece Velez izbaciti iz lige uskoro, ali jos 2 hercegovacka/hrvatska kluba i ostalo sve iz RS ce. Elem prem liga rs da bude
Paradajz
fol oni ne znaju hahahahha
goku_iz_sirokog
Sta oni imaju cekat, ta vec sve znaju jbt
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.