FK Radnik potvrdio dva nova potpisa

Misle na mlade nade

FK Radnik potvrdio dva nova potpisa

Samir Mlaćo

FK Radnik iz Bijeljine je remizirao sa Širokom Brijegom (1:1) u nedjelju, a zatim nastavio sa svojom praksom.

Naime, u Bijeljini žele što više šansi dati mladim nogometašima, pa su tako seniorske ugovori potpisali dvojica juniora Uroš Zupur i Jovan Novak.

"Potpisani su amaterski ugovori sa još dvojicom mladih fudbalera koji su ponikli u Radniku i standardni su igrači u svojoj kategoriji.

"Riječ je o Urošu Zupuru i Jovanu Novaku, obojica rođeni 2002. godine sa kojima su potpisani ugovori i oni će biti pod lupom stručnog štaba koji vodi seniorsku ekipu.
Ovo je samo nastavak afirmacije mladih igrača iz sopstvenog pogona koji bi u narednom periodu trebali da budu fudbaleri na kojima će Radnik graditi svoju budućnost", istakli su iz bijeljinskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik se nakon četiri odigrana kola nalazi na devetom mjestu sa tri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi