Bijeljincima pokvareni planovi: FK Radnik sazvao hitnu sjednicu Upravnog odbora

Zbog vremenskih (ne)prilika

Bijeljincima pokvareni planovi: FK Radnik sazvao hitnu sjednicu Upravnog odbora

E. Škorić

FK Radnik iz Bijeljine otputovao je u Trebinje na desetodnevne pripreme, ali se tamo suočio s problemom.

Radnik je prvi trening u Trebinju odradio u teretani sportskog centra "Miloš Mrdić", dok je drugi trening otkazan zbog loših vremenskih prilika.

“Meteorolozi najavljuju nestabilno vrijeme do srijede, a najbliži tereni od Trebinja su u Bileći, Igalu , Budvi, Ljubuškom i Međugorju. Svaki je udaljen više od 50 kilometara. Zbog novonastale situacije sazvana je hitna sjednica UO kluba na kojoj će biti donijeta konačna odluka o daljem toku priprema”, saopšteno je na stranici premijerligaša iz Bijeljine.

Dakle, Radnik narednih dana mora da trenira u teretani, ali članovi Upravnog odbora pokušat će da iznađu neko rješenje kako bi se igrači ipak na najbolji način spremali za nastavak sezone.

Top Komentari

Bronson94
Hah ha gdje ce dole pa ni leotar neradi pripreme u trebinju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi