27

Komentari (27)

mido1921
Sudija što si sudio, sudio si. Samo dva crvena! Pa ni penala!
plemic
presudio je nedostatak crvenih kartona kod sudaca.
rodjak
kakav ti treba biti um da skandiras ime ratnog zlocinca i kakve to ima veze sa sportom.Na****m se majke ovim "nasim " ******ma koji ovo gledaju a nista nece uraditi da se ovo sprijeci,njima je bitan samo kes u dzep.Najodgovorniji delegat i sudija koji su morali nesto poduzeti.Na potezu je NS BiH ,ako ih drasticno ne kazne onda im se svima zajedno treba najeb ati majke ,posebno "nasim" ******,ma u savezu koji gledaju a nista ne cine.Nedo Bog za njih da mi jedan od njih izadje u susret
desteka
Kad budes shvatio,da si bio samo jedan obican pion,kao ceo ovaj Balkan,bit ce kasno za sve nas...!!
SamoZrinjski
I opet bošnjama glavni problem u BiH Hrvati, ccc
E.Car
Vala ste u 5 deka sa srbima
Boby
Pozdrav legitimni...
SamoZrinjski
Nažalost, vi niste u 5 deka, vi ste 3 puta gori od Srba.
E.Car
Glupsone mi barem ne mrzimo državu u kojoj živimo, ne plujemo po njoj. Ne mrzim tebe ni nikog na svijetu a kamoli svoje komšije niti bih mogao pozivati na njihovo klanje. Pruzajuci podršku presuđenim ratnim zločincima (Mladić, Karadžić, Praljak...) podržavaš anticivilizaciski barbarizam, genocid i klanje. Moje Sarajevo i moj prvi predsjednik rahmetli Alija Izetbegović su u najtežim vremenima rata pokazali dostojanstvo i nekoliko takvih (Caco i Juka) među nama likvidirali. Ni jednu bogomolju nismo oštetili a kamoli zapalili. Čime se vi možete pohvaliti?!?!?!?
SamoZrinjski
Jadan ti,praljak vas je naoružao i dao vam jesti, pitaj svoje upućene, tko je odveo ženu tog tvog predsjednika u supetar na otoku bracu, pružio joj smještaj, hranu, nove zube... malo dostojanstva ne bi bilo na odmet kad pričate o čovjeku koji je spasio toliko vaših sunarodnjaka,a jedini mu je grijeh kod vas što je stao u obranu svog naroda kad su mu vaši zabili nož u leđa. Toliko od mene.
Mostarac94
Hahahahahha sisajteee gaa banja lucani
bazaorao
Sramota je biti navijač Borca, a još veća Rudara. Žao mi je Radnika. Toliko sam puta bio na tom stadionu kao gostujući i navijač i uvijek je sve bilo na vrhunskom nivou štose tiče publike. Al očito ovim smradovima ne odgovara takav Radnik.
Adrian
Za skandiranje nikom ništa.
brutal_bandal
Danas je fudbal pobijedio a ne politika I kriminalci Bravo Rudar
E.Car
Vicine pice ZDRAVO!!!!
Drakula
Borac druga liga da nema sestrica dodikovog. Pripremite se bit ce ovo dugo proljece i jos veci namjestanja. Sve na silu hoce eto i pare im omogucili da mogu koje pojacanje dovest i opet katastrofa.
Radnik78
Uništili ste Radnik,Rudar,Slaviju samo da Borcu bilo dobro,daje se Bircu i šakom i kapom iz Republike Srpske,dok ostali klubovi za manje pare skoro pa se gase poput Radnika,ne pomaže ni Vico i Dodik,niti sudije jer karma je čudo...džaba vam novci moji sinovci...
user1651398816
****m borac ****m banjaluku napolje smradovi
user1655392000
HAHAHAHAHAHAHAH
Jasko.Tz
Dzabe vam svi crveni kartoni i guranje borca...pa dokle vise smradovi
Mowzilla
Karma je cudo ⚽
user1588184310
SaDrugeStrane
Sudija opet pomagao sa kartonima, mamu vam chetnicku
SaDrugeStrane
Znam brato zato kažem četnici mislim na obje strane
Samir55
Ne shvacam zasto im treba da tako skandiraju ako im protivnicka ekipa nije bila iz FBiH?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti