Derbi koji za oba tima mnogo znači: "Nemamo drugog izbora nego da idemo na pobjedu"

Meč se igra od 17 sati

Derbi koji za oba tima mnogo znači: "Nemamo drugog izbora nego da idemo na pobjedu"

Samir Mlaćo
Nogometašima Rudara iz Prijedora sutra protiv Leotara igraju samo tri boda.

U Prijedoru se nadaju da će se to i desiti, te da će tako ostati u borbi za opstanak u Premijer ligi.

“Na nama je da uradimo sve da sutra pobijedimo, i da ostanemo u borbi za opstanak u Premijer ligi. Nemamo alternativu, i svi igrači od prvog minuta moraju krenuti jako, sa pobjedom na umu. Posušje je dobra ekipa, neće biti lako, ali mi nemamo drugog izbora nego da idemo na pobjedu“, jasan je šef stručnog štaba Rudara Srđan Marjanović.

“Atmosfera u ekipi je dobra. Digle su nas dvije pobjede koje smo ostvarili. Što se tiče poraza u Mostaru, primili smo gol spletom nesretnih okolnosti. Ali mi živimo za sutrašnju utakmicu, i da pred našim navijačima osvojimo tri boda“, rekao je prvotimac Rudara Bojan Burazor.

Kod Rudara zbog tri žuta kartona neće biti Hodžića, dok je pod upitnikom zbog povrede nastup Amoaha.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ekipu se nakon odrađene utakmice suspenzije vraćaju Mandić i Redžić.

Sutrašnji meč u Prijedoru igra se od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti