FK Rudar Prijedor ostao bez trenera

Janković postao bivši

FK Rudar Prijedor ostao bez trenera

Igor Janković više nije šef stručnog štaba FK Rudar Prijedor.

U proteklom periodu Janković je pokušavao da vrati Rudar u premijerligaško društvo, međutim prošle sedmice sezona u 1. ligi RS je zaključena i prvakom je proglašena Krupa.

Janković je u međuvremenu sa Rudarom dogovorio da se sporazumno raziđe, a navodno već sada ima opcija za nastavak karijere. 

Ovaj perspektivni stručnjak je na kormilo Rudara došao u junu prošle godine nakon što je prethodno trenirao Kozaru, Tekstilac i Borac, a vrijedi podsjetiti da je jedno vrijeme bio i pomoćnik Mehmeda Baždarevića u reprezentaciji BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U ovom trenutku još nije poznato ko će ga zamijeniti na klupi Rudara.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi