26

Komentari (26)

user1660808179
AhahahahahhahahajajhaHAHAHAHAHAJHAHAHAHAJAJAJAJJAJAHHHHHAHHAHAHAHAJJAJAHAHHHHJJJJHHHHAHHHHHHHJJHAJJJHHJAHAJAJAJAJJHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJJA
plemic
vrijedi ogroman novacm haha po transferu 400 hiljada eura takvih vrijednih puna bosna,
Drakula
Pucaju cirevi i vama u mostaru. Pridruzili se mitomanima sa grbavice
plemic
dolazilo je takvih i kod nas, ibanjez, kukoč ... sve potrošene rage i isprazniše blagajnu a ništa ne uradiše, kad navališe besplatna djeca iz 2. i 3. hr lige, porušismo sve rekorde pl bih. ja mojim želim kontunuitet, a ti slobodno svojim želi šta god hoćeš.
Tito1
nek je Kosorić produžio ugovor, pa da se raduju bodu protiv velikih ekipa. Joj, Mirvić im je noćna mora. Šta bi od onog njihovog šatro investitora? Kažu raja, čir mu se otvorio...
bk123
Ovaj gori od Alena Halilovica
RollingBlunt
I ja sam istog misljenja, 100% nevolja frajer daj Boze da grijesim
mido1921
Zna li on da treba u Torpedo!? Treba čovjeku javiti da ga srčka ne strefi.
Drakula
Da nece mozda u zeljkana koji nema para da plati vodu? Jesmo vam komplekse nabili sa parama
RollingBlunt
Pa ne moze nama ku rva da nabija komplekese, o cemu pricas ??? Vi ste obicna prostitutka koja se daje ko vise para da, u ovom slucaju Tan je vas vlasnik, vas Amidza, vas daddy. Ovaj mosmk je nevolja 100% zapamti
rabodimis
Javi mu ti prvi, uzmi mu mustuluk boli te ku*ac.. Veliko jest al ne boj se nece ga srce opalit, jak je to momak.. ;) PS Stupcanica vam pocela kvarit transfer politiku, ne sjecate se zadnjeg izlaznog transfera.. i ti bi da nesto pametno da kazes na tu temu ? XD
rabodimis
@RollingBlunt Amidza nas !! Vi se naguzili onom Londonskom homicu sa tokenima bez ijedne markice i ti bi o nakom prostituisanju ?? Covjek vas posteno iskarao, obecavao vam kule i gradove i kad ste mu dosadili samo otisao i ostavio staru funjaru.. I fol ti sad dodjes da uporedis nesto... XD Zaboravio ti na vjecno cekanje Digislica.. PS Trenutno sam ja vas daddy, od mojih para vracaju vase lopovske dugove.. Ako nam je ovaj momak nevolja 100%, suti, cuvaj za sebe, to je u vasu korist.. ;)
Skender
Treba se samo pojacati i raditi, a potom pobjedivati i osvajati titule.
Drakula
Mario Alberto Sanchez according to sources, reports that Bosnian giants FK Sarajevo are looking to bring in Penanaranda as their new centre forward, also it was reported that Adablerto will terminate his contract with Boavista that currently stands till 2025.
user1582313666
Jel im ko javio da samo tri stranca mozes imati,a sad vec ima 4?
Tito1
valja igrati cijelu sezonu na dva-tri fronta, moj prijatelju.
Sarajevobombarder
Izgleda da tebi nisu javili da ih mozes imati koliko hoces. U zapisniku 3 bolan.
komentator1
Lijepo je biti najveci klub u drzavi. Svaka im cast!
faris1982
Tako je majstore, sad još samo treba imati cilj bit ispred Želje i tjt, ali "nismo" jbg, šteta ali biće bolje...
TarpiTarpi
Sarajevu je cilj titula a ne biti ispred Želje, takve ciljeve ostavljamo gradskom rivalu kojem je derbi vrhunac sezone
komentator1
Previse ste mali da bi Sarajevo obracalo paznju na vas. Sarajevu je cilj da se poredi Evropskim velikanima a zeljo nek masta i prosi. Mozda za jedno 200 godina budu na ovom nivou gdje je Sarajevo sada.
dragonicas
Vec ove sezone je Zeljo bio nivo iznad vas
komentator1
Skretnicar je nivo azmirove prcije iz simin hana
dragonicas
Trebate jos koji milion utrositi, ne bi li sta bilo heh..
Tito1
tješite se...dali smo Igmanu da ostanu u ligi, a vi u Tuzli dušmana potvrdiste. Sve vam se vraća s kamatama. Predviđam vam bankrot za dvije godine i sudbu Čelika. Nadam se da će lokalne kabadahije da vam stadion raskuće i da pravimo derbi sa mostarskim i banjalučkim ekipama.
rabodimis
@dragonicas Jel nas to provociras zato sto imamo i mozemo ? XD Brate da nisam gledao vase utakmice protiv Veleza i Posusja mene bi postidio, iskreno. Ovako si smijesan.. FK Sarajevo ulaze i investira, to je, kazu ljudi, jedini ispravan put za neki napredak, jel ti to ocekujes da se stidimo toga sto zelimo naprijed ?? Vese beznadje je neki primjer za uspjeh pa ti je smijesno sto smo mi 4-ti u ligi ? uz 5 utakmica na svom stadionu ? uz lopove i sudijske prevare koje su nasmijavale citav svijet ? PS Meni samo nije jasno kako ovoliko dugo ne vidimo tog treceg iz saveza, postoji vico, beus i taj neko sto je vama dao/posudio pare za licencu i ukrao Velezu mjesto u Evropi.. Vidim fin si momak de nam matere ti reci ko je taj sto se tako vjesto krije i zavrsava zelji nemoguce stvari ? Pomogni nam da razumijemo hobotnicu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti