FK Sarajevo potvrdio transfer Amara Rahmanovića!

Poželjeli mu mnogo sreće

FK Sarajevo potvrdio transfer Amara Rahmanovića!

S. Mlaćo

Amar Rahmanović je novi član turskog Konyaspora.

Sarajevo je potvrdilo da je Rahmanović otputovao u Tursku gdje ga očekuju ljekarski pregledi i transfer će onda biti kompletiran.

"Amar Rahmanović u Sarajevo je stigao iz NK Celje, a predstavljao je neizostavnu kariku šampionskog Sarajeva. U bordo dresu upisao je ukupno 102 nastupa.

Dio je šampionske generacije koja je ostvarila historijski uspjeh osvojivši prvu duplu krunu u sezoni 2018/19, zatim odbranila naslov prvaka, a zimsku pauzu u sezoni 2020/21 dočekala je neporažena na prvom mjestu.Našem Amaru se zahvaljujemo na ostavljenom srcu na terenu uz najljepše želje u nastavku karijere!", istakli su iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pratimo Rahmanovića od ljeta. Dao je važan doprinos igri svog timu, a igrao je i za reprezentaciju. Dobili smo odborenje za realizaciju transfera od trenera, a transfer možemo smatrati poklonom Uprave našem treneru. Dogovorili smo saradnju na godinu i pol plus godinu", istakao je sportski direktor Konyspora Adnan Erkan.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Sretno mangupe :)
13 0
Fareus1921
Sretno Amare,jedan od mojih najj najj igrača iako je Pitar
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi