Zvučni transfer na vidiku: Rahmanović bi mogao postati peti bh. fudbaler u istom timu

Novi interes za ofanzivca Sarajeva

Zvučni transfer na vidiku: Rahmanović bi mogao postati peti bh. fudbaler u istom timu

A. Čaušević

Amar Rahmanović je među najtraženijim igračima u Premijer ligi što uopšte nije iznenađenje obzirom na njegove odlične igre. 

Iza Rahmanovića je fantastična godina. Sa Sarajevom je postao prvak BiH, a uspio je zaigrati i za reprezentaciju BiH.

Za Bordo klub je ugovorom vezan još pola godine zbog čega bi vrlo lako mogao realizovati inostrani transfer u narednim sedmicama.

Ofanzivni veznjak je najinteresantiji turskim klubovima, a posljednji klub koji je pokazao ozbiljan interes je Konyaspor.

Amar Rahmanović
Amar Rahmanović FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

14 nastupa
13 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
6 asistencija
6 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Turski mediji pišu da će se do kraja ove sedmice znati hoće li Rahmanović potpisati za "zeleno-bijele" ili ne. Dosta toga će zavisiti od odluke trenera İsmail Kartal.

U slučaju potpisa Konyaspora Rahmanović bi postao peti bh. fudbler u tom timu nakon Ibrahima Šehića, Marina Aničića, Denija Miloševića i Amira Hadžiahmetovića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Da je pametan on,Tatar i Fanimo da ostanu do kraja sezone da osvojimo titulu i napravimo nesto u Europi.Prodali bi se za duplo bolju cijenu i u puno bolji klub nego ovaj prosjecni Turski.Ali ako misli da treba ici neka ide onda,hvala mu za sve.Ali moje misljenje ako ode u Tursku od njegove karijere vise nema nista.Ali vidjet cemo
7 0
Tas14
Treba osigurari ugovor do Decembra ove godine, da odigra utakmice u Evropi aBd... Igračina je, ne treba ga sputavati neka ide ali samo nakon utakmica u Evropi
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi