12

Komentari (12)

delta
Momku zelim sve najbolje i aBd da uspije,ali brate realno poceo je da igra tek proslu polusezonu i ovo je krenuo dobro sa 21 godinu starosti,realno sad i treba da eksplodira ako vrijedi.....
user1647010875
LJRLJOKI PAPAK EMIR HADZIC
pitariistok
Nase blago...i nas zalog za buducnost!
Trenbolon
ABd ovo ce biti najveci transfer iz nase lige...
user1647010875
Hahahhahahahahh
Ecosport
@Trenbolon a što nas nasmija brate hahahahhaah govore u članku da je bio u Liverpoolu, a on bio u ekipi U23. I nisu mu produžili ugovor. I vrati se ovamo. Eto kako je bio dobar. Daj probudite se. Da bilo koji igrač FKS dobije šansi koliko on dobija, svi bi došli na ovaj nivo, možda i veći. Mali treba familiji zahvalit na ovome.
Trenbolon
Zivi bili pa vidjeli. Inace u liverpul moze ko hoce,ne mora biti talenat.
kaskada24
Ovaj momak bi mogao da vrijedi na tržištu minimum milion i to do kraja sezone, a nekoliko miliona u naredne dvije do 2025. Bravo za upravu!
IceTrae
Moze vrijedit I 10 milliona kad transfermarkt uredjuje onaj pitar sa foruma.
zgembo.popuslic
Bilo je puno boljih igraca u Sarajevu a i u ovoj ligi za koje se mislilo da ce otici za par miliona eura pa na kraju odose za nekoliko stotina hiljada eura. Shvatite vec jednom da nas niko nece shvatat za ozbiljnu ligu sve dok ne pocnemo igrat grupnu fazu nekog euro takmicenja a do tad visine transfera daj Boze da dostignu bar milion eura
user1647189634
Bravo Dal naša djeca treba da se paze...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti