Jubilej bh. premijerligaša

FK Sarajevo danas slavi 73. rođendan

19

Komentari (19)

Sako12
NAS VAS JE ***** NAPRAVIO
Kralj_Tvrtko
Mislim da su smjesni ukinuti režimski klub
Tumbe1976
onda ukinuti i velez,dinamo,partizan,crvenu zvezdu,lazio,milan ( berlusconi) cska moskva,cska sofia i jedno 500 klubova. a samo da ostane zeljeznicar ( SDA) **** te on
Kralj_Tvrtko
Pa ti poredis profesionalne sa amaterskim klubom
VelezMostar
Sretan rođendan klubu kojeg volim odmah nakon mog Veleža! Vi ste šampioni države, velika gospoda, čista obraza i najboljih navijača!!
Rus
Hanojevo sretan radjendan
zizu82
Ljubav je noćni izlazak?Da,ako damu vodiš na Koševo da gledate utakmicu.Ljubav je šetnja Vilsonovim?Da,ako sa braćom u korteu ideš na još jedan gradski derbi.Ljubav je iskazivanje kreativnosti,pisanje pjesama ili slikanje?Da ako je to novi grafit ili nova navijačka pjesma,novi stihovi koji će se nekad zaoriti sa sjeverne tribine.Ljubav je kad sa Vidikovca pogledom prvo tražiš Koševo.Ljubav je kad se češće sjetiš prvog gostovanja nego prvog poljupca.Ljubav je svaka suza koja je pala zbog tebe a palo ih je dosta.S tobom smo upoznali bol,ali i svu sreću ovoga svijeta.Hiljadu godina ne bi bilo dovoljno da se opiše onaj trenutak kad podigneš pehar namijenjen najboljem,kad zabiješ gol na derbiju,kad čuješ pjesmu sa sjevera.A nju ćeš čuti uvijek,i kad ti ne ide najbolje,kad si u krizi,kad redaš poraze. Odustati nećemo dok imamo tebe,a ti se bori dok imaš nas.I kad u nedjelju sudija označi početak utakmice ,kad se lopta zakotrlja na travnjaku stadiona koji nosi ime po tvom prvom velikanu,osjetićeš našu ljubav.Osjetićeš je kad sa tribina zaori"igraj Bordo-Bijeli",kad sjever skoči u transu,istok zapad krenu prema ogradi,a neko u bordo dresu je "gurne "u mrežu.Da li će to biti Mersudin,Krste ili neko treći?Svejedno je,svima im na srcu leži tvoj grb. SRETAN SEDAMDESETTREĆI ,PRVA LJUBAVI!!!
ratip irats
Sretan rođendan sampione...
pipun
Sretan rodjenadn moj voljeni klube (grade) ;)
Dino_2000
Sretan praznik najvecem fudbalskom klubu u BiH.
manijaci
Pa nije Želji danas rođendan , to si ti nešto pomiješao. Dobro pročitaj naslov !
konjnakvadrat
Najveci fudbalski klub u BiH je Sloboda TZ, bajo moj
Dino_2000
@konjnakvadrat Mozemo se izmedju sebe zezati,ali ruku na srce, meni je Sloboda u venama, a Sarajevo cijenim i postujem po osvojenim titulama i zato opet kazem da su najveci u drzavi,sljedeci je Zeljo.
bosanac
vise titula ima zeljo nego sarajevo
ljoze01
Dino_2000 saberi se kralju, ne znaš šta pričaš. Čuj po titulama sarajevo hahaha
Dino_2000
@ljoze01 Druze, nemoj biti ters, danas je praznik Sarajeva, hajde da svi slavimo i čestitamo kad je prilika.
VelaHavle
Najstariji prvoligas, Hase, prva titula u Jugi za BIH, Manchester United, Safet Susic, druga titula u Jugi za BIH, trece (zadnje pretkolo LS), dva play offa Europa lige, dupla kruna... najveci klub u zemlji
pjanke_1
Nemojte vise komsije ce nam krepati od ljubomore
diame30
Hvala Dino, sve najbolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.