FK Sarajevo dogovorio još dva prijateljska meča

Šampion Bosne i Hercegovine

FK Sarajevo dogovorio još dva prijateljska meča

Dvostruki uzastopni šampion Bosne i Hercegovine FK Sarajevo dogovorio je još dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za novu sezonu. 

Oba meča bit će odigrana u trening centru u Butmiru, a rivali će biti FK Goražde i NK GOŠK Gabela.

Prvi duel protiv Goražda bit će igran 12. jula od 18.30 sati, a drugi protiv GOŠK-a 26. jula također od 18.30.

"Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju i mjere sugerisane od nadležnih institucija utakmice će biti zatvorene za javnost", naveli su iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, bordo momci su u nedjelju igrali prvi prijateljski susret i to u Visokom protiv Bosne. Rezultat je bio 0:1, a gol je postigao Benjamin Tatar.

Osim pomenutih mečeva, dogovorena je i provjera protiv Slobode, također u Butmiru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti