Defanzivac napušta Heerenveen i dolazi u FK Sarajevo?

Špekulacije o transferu vijetnamskog reprezentativca

Defanzivac napušta Heerenveen i dolazi u FK Sarajevo?

FK Sarajevo je za sada dosta "miran" po pitanju aktivnosti na transfer tržištu. Ipak, špekulacija ne nedostaje.

A ako je vjerovati pisanju vijetnamskog Dan Vieta, pojačanje šampiona BiH bi mogao biti i reprezentativac Vijetnama Doan Van Hau.

Pomenuti vijetnamski portal se, naime, pita da li je Doan Van Hau napustio Holandiju kako bi se pridružio FK Sarajevo.

Ovaj 21-godišnji defanzivac (primarno lijevi bek, koji može igrati i na poziciji štopera) je prošlog ljeta stigao na posudbu u Heerenveen iz vijetnamskog Hanoi FC-a.

Dan Viet piše da Heerenveen još nije donio konačnu odluku po pitanju Doan Van Haua, te da će se to vjerovatno desiti 15. jula.

Ukoliko Heerenveen ne produži posudbu, Doan Van Hau "se može vratiti u Vijetnam i nastaviti nositi dres Hanoi FC-a ili se može pridružiti šampionu Bosne i Hercegovine".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodno je Doan Van Hau bio među igračima koje je vlasnik upravljačkih prava Nguyen Hoai Nam nedavno želio poslati u FK Sarajevo (pisanje vijetnamskog portala).

Inače, Doan Van Hau je reprezentativac Vijetnama od 2017. godine, a do sada je skupio 19 nastupa u državnom dresu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shex79
chào mừng :)
4 5
bistrik87
nista od ovoga, ne lupajte bezveze
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi