15

Komentari (15)

istok24
Gleda li ovaj utakmicu Želje ? Željo pravi 2 mrtve šanse on piše igra se na sredini terena. Svašta.
frki82
De ba ljudi,ignorišite ovoga debila,nemojte se pecati na njegove debilizme,on to i hoće.Hajmo ga svi na ignor kao da ne postoji i on će pojesti svoja muda...
Edin Merlin
pjanke.sa
Steta za ovog momka. Sigurno bi igrao u puno jacoj ligi i napravio bi bolju karijeru da nije ovoliko sklon povredama …. Jedan od boljih igraca koji je krocio u ovu fildzan ligu.
Adohordas
Nebi se slozio drug ,prosjecan igrac,samo navikan jer je igro u Zvezdi i Turskoj a da je valjo realno osto bi u Zvezdi jos je bio tamo prije 5-6 god znaci bii mlad i nisu ga htjeli zadrzat.
visokohz
posto_tad_nisu_postojali
Misliš jedan od boljih igrača koji je kročio na lavor? Fildžan ti je mozak jedino
GiS
@Adohordas lupas gluposti, debelo. Ja ne znam sta pratis.
pjanke.sa
@Adohordas majstore ja vjerujem samo tvojim ocima. Ja ono sto sam ga gledao u Sarajevu, vrlo je dobar bio za ove fildzan lige.
pjanke.sa
Mislio sam svojim ocima hahahaah e cuj tvojim ocima hahaahah
posto_tad_nisu_postojali
Šta sam ti rekao za mozak?
pjanke.sa
@posto_tad_nisu_postojali hajde ba sine idi igraj Fortnite, evo ti banana.
posto_tad_nisu_postojali
Ograničen si kao lavor...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.