Horde Zla u velikom broju idu u Banja Luku

Nadaju se nastavku pozitivne serije svog tima

Horde Zla u velikom broju idu u Banja Luku

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

U srijedu se igra zaostali meč Premijer lige između Borca i Sarajeva.

Nakon dvije vezane pobjede, posebno one 'najslađe' u derbiju protiv FK Željezničar (3:0) među navijačima Sarajeva vlada prava euforija.

Sada će na megdan prvoplasiranoj ekipi u prvenstvu, a popularne Horde Zla najavljuju odlazak u velikom broju.

"Fantastičnu igru i pobjedu našeg voljenog Sarajeva na vječitom derbiju pratila je veličanstvena proslava 36. rođendana naše grupe.
Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su na svoj način doprinjeli jednom od najboljih izadnja Hordi zla ikada. Posebne zahvale idu momcima iz raznih generacija grupe koji su na svoj način doprinjeli u pripremi i izradi koreografije i ostalog sadržaja koji je prezentiran na utakmici.

Međutim, bez punog sjevera sve to bi bilo uzalud, stoga hvala i svakom od vas koji je svojim prisustvom uvećao večer koju ćemo svi dugo pamtiti. Na nama svima je da u što većoj brojci nastavimo pohoditi sjever i gostovanja našeg Sarajeva.
Po završetku reprezentativne pauze, u srijedu, 18.10. sa početkom u 19h naš klub očekuje teško gostovanje u Banja Luci protiv prvoplasirane ekipe Borca.

Kao i uvijek, naša je obaveza slijediti Sarajevo gdje god da igra i nastaviti puniti gostujuće sektore na tim stadionima. Tim povodom UNFKS je organizovao putovanje autobusima na ovu utakmicu. Cijena putovanja je 35 KM. Uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u ponedeljak i utorak od 13:00 do 19:30 sati.
Ostale detalje vezane za put će biti javljeni blagovremeno.

SVI U BANJA LUKU!", stoji u objavi na UNFKS - Horde Zla.

Sarajevo ove sezone ima veliku podršku navijača, a derbi sa ljutim rivalom sa Grbavice pratilo je više od 22.000 navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da bordo tim naredni domaći meč igra protiv Borca, a to će biti početkom 11. mjeseca u 13. kolu.

Do tada će bordo tim osim gostovanja u Banja Luku, na megdan Igmanu i Slogi Doboj.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
EBEM BORAC EBEM BANJA LUKU!!!!
2 0
Ma i sa studijom i bez čemu da vas karamo.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti