Renan Oliveira snimio i objavio šta se dešava kada izađe na balkon svog stana u Sarajevu

Brazilac se oglasio na Instagramu

Renan Oliveira snimio i objavio šta se dešava kada izađe na balkon svog stana u Sarajevu

Endin Čaušević

Brazilski napadač Renan Oliveira početkom ove godine stigao je u Sarajevo i pokazao se kao veliko pojačanje. Pobrao je odmah simpatije navijača bordo kluba svojim golovima, a kakav status ima najbolje je pokazao videou kojeg je objavio danas na Instagramu.

Renan je od dolaska u Sarajevo za klub s Koševa odigrao 26 utakmica i uspio je postići čak 16 golova i upisati šest asistencija, te nije ni čudo što je postao za kratko vrijeme ljubimac navijača bordo kluba.

Sarajevo je za vikend slavilo u velikom gradskom derbiju protiv Željezničara sa 3:0, a upravo je Renan bio jedan od strijelaca na ovoj utakmici.

Također, Brazilac je dosta aktivan i na društvenim mrežama, a to se posebno odnosi na period kada je reprezentativna pauza i ima nešto više vremena za Instagram.

Napadač Sarajeva našao se danas u centru pažnje jer je objavio sjajan video na toj društvenoj mreži koji je najbolje pokazao kakav status Renana ima kod navijača bordo kluba.

Oglasi

Inače, ovaj 26-godišnjak živi na Šipu, odnosno u blizini stadiona Koševo, a kako izgleda njemu jedan običan izlazak na balkon stana u kojem živi najbolje je pokazao video kojeg je on objavio na storyju.

Kada je izašao na balkon djeca koja su se igrala ispred zgrade su ga ugledala, a onda su počeli u glas da skandiraju "Renan Oliveira".

Brazilac je odlučio sve to da snimi i objavi na Instagramu, a video koji je objavio oduševio je bh. javnost i navijače Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije dolaska u redove Sarajeva brazilski napadač igrao je još za Sao Bernardo, Zlate Moravce, Mostu, San Gwann, PFC Lviv, Gil Vicente, Kolos Kovalivka i Žalgiris.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pajo_zdjelar
Odavno ovaj grada nihe imao vecu zvijezdu
4 2
PoliziaMerda1981
Dao djeci po gvozdenog petaka da urliču. Nije Kvića Kvaratškelija
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi