Kakav teren će dočekati Igman i Sarajevo?

Meč se igra od 17:30 sati

Kakav teren će dočekati Igman i Sarajevo?

S. Mlaćo
Od 17:30 sati danas u Doboju kod Kaknja igraju FK Igman i FK Sarajevo.

Igman je kao rezervni stadion prijavio onaj u Doboju kod Kaknja i danas će tražiti prve bodove u novoj sezoni.

Sarajevo na drugoj strani u Doboj Kakanj stiže nakon teškog poraza od Tuzle City i izabranici Feđe Dudića će se pokušati iskupiti svojim navijačima pobjedom.

U našoj zemlji jučer je skoro cijeli dan padala kiša, a brojni nogometni teren su odmah se 'našli' u teškom stanju.

“U Doboj Kaknju sudeći prema fotografijama to neće biti problem.

Danas smo domaćini utakmici petog kola m:tel Premijer lige BiH FK Igman - FK Sarajevo.

Oglasi

Naša vrijedna ekipa radi sve da omogućimo što je moguće bolje uslove za odigravanje utakmice.

Sretno akterima i dobro nam došli“, stoji u objavi FK Mladost Doboj Kakanj.

Danas smo domaćini utakmici petog kola m:tel Premijer lige BiH FK Igman - FK Sarajevo. Naša vrijedna ekipa radi sve da...

Posted by FK Mladost Doboj - Kakanj on Sunday, August 14, 2022

Današnji meč najavio je Feđa Dudić.

Napravili smo juče jednu kvalitetnu analizu, otvoreno popričali s igračima o tome šta je bilo dobro. Mi smo diktirali tempo prvih 25 minuta izuzev tog gola iz prekida. Nakon toga do poluvremena razmak između linija jako veliki, što je protivnik jako dobro koristio", rekao je Dudić pa dodao:

"Opet, kad pogledam, tih pet golova, faktički četiri su bila toliko naivna, daš sam sebi. Nismo se dizali nakon dobrih igara i pobjeda, tako nećemo ni padati nakon poraza. Mene najviše u ovom porazu boli, nije isto izgubiti 3:0 ili 5:0 ili 5:1 kako je završilo na kraju."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrač za Sarajevo, ne smiješ dozvoliti da te neko pod navodnicima sprda ili omalovažava te. Očekujem reakciju igraća već na narednoj utakmici i siguran sam da ćemo se vratiti starim navikama, dobrim utakmicama i akobogda vratiti pobjednički mentalitet", kaže trener Sarajeva.

"Igmana u dva kola niko nije nadigrao. Igrao je s jako dobrim ekipama, protiv Širokog koji je lider na tabeli, nešto ih nije nagradilo, protiv Borca su jako dobro stajali u defanzivnom bloku, primili ponovo nesretan gol... Igman je primio samo dva gola, dva nesretna poraza, realno su trebali imati tri ili četiri boda, a imaju nula. Niti ima lakih protivnika, niti možeš nekoga da podcijeniš", rekao je, između ostalog, Feđa Dudić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
"popricali o utakmici s Tuzla gradom sta je bilo dobro" (citiram Dudica ili duduka svewjedno). Pa covjece protiv Tuzla grada nista noije bilo dobro. Ugledaj se na Mulalica koji je na osnovu tvoje taktike sve pripremio kontra od igre Sarajeva i pobijedio. Umjesto napada bavi se odbranom i razmisljaj kako ne primiti gol. A ako u tome uspiju bice i rezultata.
1 0
Donrolls
Ima li na tv?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi