5

Komentari (5)

Chico
Imate pravo pogadjati ko jedini nema problema s kartonima ???? Ovo je strasno u sta su ligu pretvorili.
Kondor
Interesantno ni Tuzla nema problem sa kartonima kojoj ovog vikenda ide FK Sarajevo. Kakav se kriminalac uvalio u savez hahah. Kako ce neslavno da zavrsi
pjanke.sa
Braco, izboricemo se protiv svega! FKS je prvak i uzimamo i KUP! Protiv ovih fasista iz Saveza! Kontaju mi budale pa sve okolo namjestaju ne mozes vjerovati. Da postoji neko ko ce kvalitetnu analizu utakmica uraditi, to bi bio pravi pogodak!
Hare1946sa
A Borac? Bez koga je borac ovog vikenda? U najgorem slucaju bez sudija!!! Oni samo po hodnicima, svlacionicama i td. udaraju a tu se ne dobijaju zuti!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.