Sarajevo na Koševu dočekuje Zvijezdu 09, Rožman i Marić otkrili početne sastave

Meč 31. kola WWin lige

Sarajevo na Koševu dočekuje Zvijezdu 09, Rožman i Marić otkrili početne sastave

Endin Čaušević

Sarajevo i Zvijezda 09 igraju večeras na Koševu utakmicu 31. kola WWin lige Bosne i Hercegovine, a već su poznati i sastavi oba tima.

Do kraja sezone u najjačem rangu bh. fudbala ostala su još samo tri kola, a upravo će Sarajevo i Zvijezda večeras da otvore 31. kolo.

Sarajevo je veliki favorit u ovom okršaju i sve osim pobjede domaćeg tima bilo bi iznenađenje s obzirom da je Zvijezda 09 već ispala u niži rang.

Bordo tim će biti posebno motivisan večeras jer pobjeda izabranicima Simona Rožmana sigurno donosi plasman u Evropu.

Do početka utakmice na Koševu ostalo je još manje od sat vremena, a treneri oba tima saopštili su početne sastave.

Sarajevo: Iliev, Duraković, Matanović, Čataković, Hasić, Julardžija, Beganović, Soldo, Čelik, Đuričković, Mustafić.

Zvijezda 09: Damjanović, Janković, Ristanović, Tomanović, Rahimić, Vadze, Karaklajić, Saliman, Ponjević, Šapić, Vukoja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija večerašnjeg meča je Haris Halkić iz Sanskog Mosta, dok su njegovi pomoćnici Hasan Nanić (Bužim) i Arnel Novalić (Doboj). Četvrti sudija je Ermin Sivac iz Zenice.

U prvom meču ove sezone Sarajevo je na Koševu pobijedilo Zvijezdu 09 sa 2:0, dok je prije dva mjeseca Zvijezda 09 šokirala sve pobjedom u Ugljeviku sa 1:0.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti