Horde Zla ipak putuju na subotnji meč u Banja Luku: "U inat svima"

Derbi 28. kola privlači dosta pažnje

Horde Zla ipak putuju na subotnji meč u Banja Luku: "U inat svima"

S. Mlaćo

Noogmetaši Sarajeva ipak će imati podršku navijača u Banja Luci.

Meč Borca i Sarajeva igra se u subotu od 17 sati, a prvobitno su iz FK Borac naveli da ne mogu osigurati prijem organizovane navijačke grupe.

Naveli su da je razlog aktuelna politička situacija u državi, što je mnoge nasmijalo, a Horde Zla su na kraju dobile 'bitku'.

Potvrdili su da putuju u Banja Luku.

"Banja Luko, Banja Luko, otvaraj kapije...

UNFKS Horde zla organizuje prevoz na gostujuću utakmicu koja se igra u subotu od 17h protiv FK Borac Banja Luka.

Nakon prvobitne neopravdane zabrane dolaska, grupa je upornošću dobila dozvolu za odlazak na utakmicu. Iz navedenog razloga, svi oni koji su u mogućnosti da krenu put Banja Luke, dužni su, u inat svima!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uplate u prostorijama udruženja u četvrtak (od 16h do 19h) i petak od (16h do 19h). Cijena puta iznosi 35,00KM, dok je ulaz besplatan.
U INAT SVIMA, SVI U BANJA LUKU!", stoji u objavi UNFKS Horde Zla.

Borac u ovaj meč ulazi sa treće pozicije i 46 osvojenih bodova, dok je Sarajevo četvrtoplasirano i ima 39.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Trt
Zahvalnica navijačima Borca koji su insistirali da se odobri momcima gostovanje, a inače ko nije upućen, ovaj dopis FK Borac je samo kopirao dopis FK Sarajevo koji nisu htjeli primiti navijače borca iz političkih razloga ! Gostovanja navijačima !!!
7 0
FahroKonjHodzic
daj promijente to ime drago mi je fk sarajevo ne ko velez al opet to su bratski klubovi al zvat se horde zla to ko neka djeca tako zvuci ne vrijedzam vas
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi