FK Sarajevo i SportSport.ba nagrađuju!

Osvojite ulaznice za meč sa Zrinjskim

FK Sarajevo i SportSport.ba nagrađuju!

A. Haznadarević

Fudbalski klub Sarajevo i portal SportSport.ba nagrađuju osam najsretnijih posjetilaca našeg portala sa ulaznicom za utakmicu Kupa Bosne i Hercegovine, koju će Sarajevo igrati protiv Zrinjskog.

Bordo klub sutra igra revanš susret osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv mostarskog Zrinjskog, te će pokušati dostići loš rezultat iz prvog susreta.

 

Da biste osvojili ulaznicu i svojim prisustvom pomogli izabranicima Dragana Jovića da daju svoj maksimum i dođu do povoljnog rezultata, potrebno je da na zid naše Facebook grupe tačno odgovorite na pitanje: Ko je najbolji strijelac Sarajeva svih vremena?

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

 

Imena sretnih dobitnika bit će objavljena sutra u 11 sati na našem portalu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.