Ista domaća i gostujuća garnitura

FK Sarajevo i u nastavku sezone u istim dresovima

14

Komentari (14)

Hasimaga
Pasicu ubuduce naslov da pise sampion BiH, i jesenji sampion BiH, imaj malo obzira
Fareus1921
Neko 5 godina iste dresove iz običnog Nike kataloga a neko milionski ugovor sa Macronom
Hz rajvosa
Hahaha smiješan i glup ti je komentar
Rizzle84
Evo ti lajk samo sto si glup
Fareus1921
Za klub kao što je Sarajevo stvarno je glupo da 5 sezona iste dresove istog dizajna.Ko to radi od većih klubova u Regionu?
bistrik87
A NEKO 10 MILIONA OSNOVNOG DUGA, a gdje su kamate hahahhah
bistrik87
jest glupo i pomalo cudno, ova uprava je naopaka al komentar tvoj je fakat, da se neko sa crnog vrha vratio i 100ml metadona popio normalniji bi komentar napisao, kakvi milionski ugovori, vi ste pred banktor, 10 miliona nije malo, al osnovnog duga, uzmi na to da kamate, uzmi na to kad krenu potrazivanja drugih "osima" koji su davali klubu i eto ti nekih cirka 20 miliona duga, ne znam kako opste igrate prvu ligu, kad crno na bijelo ima kome ste duzni i kolko a vamo se Celiku odbijaju bodovi zbog neisplacenih dugova. Al ne bitno ko grupa ugaseni 1989, ko klub 2021, a ni mi nismo zlatni, i nas drzi vlasnik kladionica sirom svijeta i pere pare preko nas. Znaci ne zna se ko je smjesniji. Otkad sam presto pratit Sarajvo pocela mi rasti kosa, smanjio sam terapiju, i ne hapsi me murija zbog izazivanja opste opasnosti. **** nas fudbal, vi ste budale sto pratite, ovo je kod nas kriminal obicni vec se zna sampion, i osvajac kupa, ma fudbal ko fudbal je kriminal, UEFA je kriminalna orga, al djabe volim pogledat dobru tekmu al ove nase sisa bar igrace necu da pratim. Jedino kad bi heroin poceo uzimat onda bi otiso na sjever i reko na sjeveru uvjek spica.
nedoni46
Sto se mene tice nek igraju u dresovima gdje je aura sponzor
adis04
**** dizajn dresa,sto mene tice mogu jos 5 sezona igrati u ovim,ha ya
GospodinIzSarajeva
Sta kenjate bezveze? Treba mijenjati to stoji,ali koji jos debil na polusezoni mijenja dresove??
zgembo.popuslic
koliko znam svake sezone se prave novi dresovi da bi se zaradilo na njihovoj prodaji... sta ces kupovat dres za novu sezonu ako ga vec imas... veoma los marketinski potez
GospodinIzSarajeva
Bas si glup Ja nisam znao da sad krece nova sezona?Jel to Sarajevo opet titulu osvojilo
zgembo.popuslic
pardon, meni nesto u glavi da sam procito da ovo vazi sa sljedecu sezonu a ne za proljece
Nany
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.