Ivan Ikić novi fudbaler FK Sarajevo!
FOTO: FK Sarajevo/facebook

Klub potvrdio

Ivan Ikić novi fudbaler FK Sarajevo! · Zvanično

H. Zilić

FK Sarajevo predstavio je novo pojačanje.

Bivši fudbaler Širokog Brijega Ivan Ikić potpisao je ugovor sa Bordo timom, a ekipa sa Koševa je to ozvaničila na svojoj Facebook stranici.

"Ivan Ikić je novo lice u svlačionici FK Sarajevo. Ikić je rođen u Đakovu 13. septembra 1999. godine, a u naš klub stiže nakon što mu je istekao ugovor sa NK Široki Brijeg. Krilni napadač potpisao je ugovor na 2 godine, uz opciju produženja na još jednu dodatnu", stoji u saopštenju FK Sarajevo.

‼️Ikić stigao na Koševo‼️ Ivan Ikić je novo lice u svlačionici FK Sarajevo. Ikić je rođen u Đakovu 13. septembra 1999....

Posted by FK Sarajevo on Wednesday, June 8, 2022

Prije Ikića klub je objavio da je jedan od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Muharem Trako potpisao novi ugovor koji ga sa klubom veže do 2026. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Koševu je početak juna počeo veoma aktivno.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedimHz87
Ikiću sretno i dobrodošao u najveći klub u BiH!
22 17
BH_PATRIOTA
Dobrodošao u familiju. FKS
14 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti